Κίνα Θαλάσσιος πύργος τριφτών κατασκευαστής

Συμπεριλαμβάνων όπως τη θάλασσα, Benefical στον κόσμο

ειδήσεις

July 16, 2020

Επιτυχής δοκιμή θάλασσας του προγράμματος R032

Στις 4 Ιουλίου, το πρόγραμμα R032, το 8ο πρόγραμμα Puyi τοποθέτησης όπισθεν τριφτών που παρέχηκε για έναν διάσημο ιδιοκτήτη εμπορευματοκιβωτίων από τη Νοτιοανατολική Ασία, πέρασε επιτυχώς τη δοκιμή θάλασσας. Το σκάφος είναι ένα σκάφος εμπορευματοκιβωτίων 2378TEU που ταξινομείται από NK, που τοποθετείται όπισθεν με τον τρίφτη u-τύπων.

 

Αν και έχουν υπάρξει πολλές αμφιβολίες για την προοπτική των τριφτών λόγω της σφαιρικής οικονομικής υποχώρησης που προκαλείται από το ξέσπασμα covid-19, η αειθαλής θαλάσσια εταιρία της Ταϊβάν εξέφρασε ακόμα τη μεγάλη εμπιστοσύνη για τους τρίφτες:

Τα εξής είναι ένα απόσπασμα από το eworldship.com:

Η στενεύοντας τιμή που διαδίδεται μεταξύ HSFO και VLSFO που προκαλούνται από τις πέφτοντας κατακόρυφα τιμές του πετρελαίου έχει επηρεάσει σημαντικά την οικονομική αποτελεσματικότητα EGCS. Εντούτοις, η αειθαλής θαλάσσια εταιρία της Ταϊβάν παραμένει αισιόδοξη για τους τρίφτες, που προσδοκούν ότι το έσοδο από επενδύσεις των τριφτών θα αυξηθεί βαθμιαία όταν επιστρέφει η τιμή που διαδίδεται σε ένα λογικό επίπεδο.

Επισημαίνει πρόσφατα από Zhang Zhengyong, πρόεδρος της αειθαλούς θαλάσσιας εταιρίας, που σύμφωνα με την κρίση covid-19, η τιμή του ακατέργαστου πετρελαίου του Brent ελαττώθηκε από $53,88 ανά βαρέλι στις 20 Φεβρουαρίου σε $40,80 ανά βαρέλι στις 8 Ιουνίου, σε ένα ποσοστό μείωσης του 24% ενώ συγχρόνως, η τιμή VLSFO ελαττώθηκε από $495 ανά τόνο σε $305 ανά τόνο, σε ένα ποσοστό μείωσης του 38%. Κατά συνέπεια, το κόστος καυσίμων των ναυτιλιακών εταιριών που μειώθηκε εντυπωσιακά σύγκρινε με την ίδια περίοδο περασμένου χρόνου, που ανακουφίζει τον αρνητικό αντίκτυπο της επιδημίας στην αγορά ναυτιλίας.

Αυτήν την περίοδο, σχεδόν 40% των αειθαλών στόλων εγκαθίστανται με τους τρίφτες. Τα προϊόντα αναμένονταν για να παραγάγουν τη σημαντική οικονομική αποτελεσματικότητα πριν από το επιδημικό ξέσπασμα με μια τιμή που διαδόθηκε 200-300 αμερικανικών δολαρίων μεταξύ HSFO και VLSFO. Εντούτοις, ROI των τριφτών μειώνεται πολύ κάτω από το επίπεδο τρεχουσών τιμών.

Εντούτοις, Zhang τόνισε ότι μετά από την κρίση, το διεθνές εμπόριο θα πάρει, και η τιμή που διαδίδεται μεταξύ HSFO και VLSFO θα επιστρέψει βαθμιαία σε ένα λογικό επίπεδο, και τα οικονομικά οφέλη των τριφτών θα επιστρέψουν συνεπώς στο αναμενόμενο επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή, λόγω της αβεβαιότητας του επιδημικού, αειθαλούς έχει εφαρμόσει για ένα διετές δάνειο NTD 8 δισεκατομμύρια (περίπου RMB 1,921 δισεκατομμύρια) από τα οικονομικά όργανα, ώστε να εμπλουτιστεί φιλενεργά και να επεκτείνει το λειτουργικό κεφάλαιο και να διατηρηθεί έτσι η εμπιστοσύνη πελατών.

Με την εφαρμογή της πολιτικής «έξι σταθεροτήτων» και «έξι τίτλων», η οικονομία της Κίνας θα ανακτήσει βαθμιαία και θα βελτιωθεί, το οποίο θα προωθήσει επίσης την αποκατάσταση της σφαιρικής ναυπηγικής βηομηχανίας. Σταθερά πιστεύουμε ότι οι τρίφτες, ως σημαντικές θαλάσσιες συσκευές καθαρισμού αερίου εξάτμισης, θα αναγγείλουν επίσης μέσα τις νέες ευκαιρίες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιτυχής δοκιμή θάλασσας του προγράμματος R032  0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας